Tentang Kami

CMYK

W enzhou Outdoors Co, Limited parantos bisnis saprak 2012, Pausahaan urang perenahna di Wenzhou, Propinsi Zhejiang, China, anu caket di Ningbo sareng Shanghai. Kami utamina nyayogikeun barang sareng jasa luar, sapertos payung, tenda, jas hujan, bal pantai, jsb.

Kauntungan urang tiasa nampi qty rada alit, sareng nampi OEM, jsb.

Kami yakin yén motto urang:

Anu ngahiji sateuacana awal -

Tetep babarengan nyaéta prosés -

Gawé bareng tiasa suksés!

Kualitas

Bagus iman kerjasama

Palayanan

Perusahaan ngadamel panyadia jasa kelas munggaran salaku tujuan, urang taat kana "persatuan sareng silih tulungan, darmabakti sareng tanggung jawab, patuh kana reputasi, positip sareng ngalangkungan, inovasi gagah" filsafat bisnis, kasuksésan tina tim, saluareun palanggan kepuasan, wenzhou di luar mangrupikeun tarékah nyiptakeun mérek munggaran dina ladénan aplikasi Internét.

Kasus kami

cas
z3
ert

Sértipikat kami

未标题-102