Taros Kami

CMYK

Usaha teu ngajalankeun teu cicing, pasar komoditi gancang robih, Bursa Komoditi negeskeun waktosna, lungguh linggih ningali palanggan. Ngan ukur ngaji, tiasa terang inpormasi pasar, mendakan waktos anu pas, tiasa untung.

Wenzhou Di luar Co, Limited.

Anjeun tiasa ngahubungi kami ku cara ieu

Tipografi

Lingxia Wansong RD, Ruian, Wenzhou, Zhejiang, Cina

Telepon

0086-13616823469

Sosial

0086-13616823469

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Pikeun ningali produk

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk kami, anjeun kedah klik di dieu pikeun ningali produk panganyarna kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami