Kuring ogé parantos ngalebetkeun payung sareng jangkar anu diwangun.

Sacara umum, dinten di pantai kedah janten dinten santai sareng kabagjaan di panonpoé, sanes dinten depresi kusabab payung tetep ngalayang. Untungna, anu jangkar pantai pangsaéna gampang dipasang sareng parantos diuji ku para pelanggan deui pikeun cicing di tempat najan angin niup.

Aya dua jinis utama pikeun dipertimbangkeun nalika balanja pikeun host anjeun:

Nyekel di
Sakumaha namina nunjukkeun, jangkar soca anu ngaco kana pasir pikeun ngajaga stabilitas. Gaya ieu butuh sababaraha otot pikeun nyampeurkeun bit, sareng jangkar payung screw-in paling dianggo dina pasir semi-baseuh sareng ketat. Upami pasir anjeun caket sareng garing, anjeun moal kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong, tapi gaya ieu padet sareng super gampang dileungitkeun dina ahir poé.

Anu beurat
Jangkar payung anu beurat nanggung payung anjeun dina tempatna kalayan ngeusian saku sareng keusik. Jangkar jinis ieu anu ramah pangguna super sareng ngabutuhkeun kakuatan otot anu langkung saé tibatan jinis screw-in (bahkan pun budak tiasa ngabantosan). Anjeun ogé tiasa nyandak jajanan atanapi bahan bacaan dina saku anjeun kanggo beurat tambahan. Nanging, dina ahir poé, ieu peryogi langkung padamelan pikeun ngabersihan éta sareng ngabungkus.

Pilarian amazon pikeun jangkar pantai anu pangsaéna, euweuh urusan naon anu anjeun resep. Sanaos anjeun kedah mésér dua anu nyalira, abdi ogé ngalaksanakeun payung anu nganggo sauh.Kami ukur nyarankeun produk anu urang resep, sareng kami pikir anjeun ogé. Kami tiasa nampi bagian tina hasil penjualan tina produk anu urang mésér tina tulisan ieu, anu ditulis ku tim bisnis urang.


Waktu pos: Méi-20-2020