Dasar tenda (nangtung)

  • Steel gazebo base

    Baja basa gazebo

    Basis baja pangkalan Dasar Bahan: bahan baja Warna warna: hideung Paket dasar: unggal kantong PP kantong transparan, 4 potongan bungkus dina CTN coklat. Anjeun tiasa ngawartosan upami anjeun gaduh ideu anu béda ngeunaan pakét. Detil pengiriman: barang kami tiasa dikirim ku laut, ku hawa, ku darat, Buyer tiasa nyarioskeun ka kami tambahan ngeunaan permasalahan kiriman Harga istilah sareng kaayaan: FOB, CNF, CIF, EXW, DAP, CIP jsb. Tinggal duaan mangrupikeun prosés, Makarya togethe ...
  • Plastic Tent base

    Dasar tenda palastik

    dasar tenda palastik